Количка

Вашата количка е празна

Продължи да пазаруваш

copy of Доставки и връщане

 
Доставка

В срок от два работни дни поръчката* се обработва и подготвя за изплащане от NOLD и се изпраща към куриерската компания Speedy („Спиди” АД). Купувачът получава известие, когато поръчката е потвърдена, когато е изпратена, когато е обновена и когато е получена. Поръчката може да се следи чрез проследяване на кода на товарителницата, която е налична в мейла, който обявява, че поръчката е успешно изпратена.

Цената на доставката се заплаща отделно от купувача, при получаване на стоката. Цената се изчислява от куриерска компания Speedy, с която NOLD е сключил договор при преференциални условия.

Право на отказ от поръчка, при невзети или потърсени от куриера повече от 3 поръчки заявени с наложен платеж от един и същи клиент, без същия да уведови своевременно за това, NOLD си запазва правото да не изпраща следваща поръчка от същият клиетнт. Такава може да бъде поръчана единствено при плащанне с карта. (в такъв случай правото за връщане се запазва според правилата на сайта) 

Връщане

1. Купувачът има право да върне артикула в 14-дневен срок от получаването му от куриерската фирма, при следните условия:

- артикулите трябва да са в същия вид и състояние, в което са получени;

- етикетът трябва да не е махнат или махан;

- артикулите трябва да са опаковани;

- стари етикети на товарителници трябва да са скрити;

- поръчката трябва да бъде върната чрез куриерска компания Speedy на адреса на NOLD;

2. Купувачът трябва да заяви желание за връщане на поръчката като отговори на мейла hello@theNOLD.comпотвърждаващ поръчката, която желае да върне с "Предмет" и "Текст", както е описано по-долу:

 

Предмет (Subject): Връщане на поръчка 
Текст (Body):  
Поръчка #XXXX  (посочва се номерът на поръчката)
Артикул: Бели сандали Massimo Dutti 

IBAN и титуляр: изисква се единствено при положение, че артикулът е закупен с наложен платеж, като в този случай купувачът следва да посочи тези данни, за да може да му бъде възстановена платената цена.

3. Купувачът трябва да занесе желания за връщане артикул до офис на Спийди и да го изпрати за сметка на NOLD на следния адрес: гр. София ул. „Дунав” № 44, „НОЛД” ЕООД, тел. ‎+359 88 286 5836.

4. В 14-дневен срок от получаване на артикула, NOLD възстановява платената сума на купувача, като удържа сумата в размер на 5.50 лева, представляваща стойността на разноските за връщане.

5. Продажната цена не се връща, при положение, че не са спазени изискванията, посочени в т 1. В този случай NOLD остава на разположение на купувача, който следва да се свърже с NOLD за да даде инструкции какво да се предприеме със собствеността му.