Количка

Вашата количка е празна

Продължи да пазаруваш

Доставки и връщане

 
Доставка

В срок от два работни дни поръчката* се обработва и подготвя за изплащане от NOLD и се изпраща към куриерската компания Speedy („Спиди” АД). Купувачът получава известие, когато поръчката е потвърдена, когато е изпратена, когато е обновена и когато е получена. Поръчката може да се следи чрез проследяване на кода на товарителницата, която е налична в мейла, който обявява, че поръчката е успешно изпратена.

Цената на доставката се заплаща отделно от купувача, при получаване на стоката. Цената се изчислява от куриерска компания Speedy, с която NOLD е сключил договор при преференциални условия. За наложен платеж NOLD начислява 2 лв. такса за обработване на наложения платеж.

Право на отказ от поръчка, при невзети или потърсени от куриера повече от 3 поръчки заявени с наложен платеж от един и същи клиент, без същия да уведови своевременно за това, NOLD си запазва правото да не изпраща следваща поръчка от същият клиетнт. Такава може да бъде поръчана единствено при плащанне с карта. (в такъв случай правото за връщане се запазва според правилата на сайта) 

Връщане: Заяви тук

1. Купувачът трябва да пусне заявка за връщане ТУК и да е върнал артикула в 14-дневен срок от получаването му, при следните условия:

- артикулите трябва да са в същия вид и състояние, в което са получени;

- етикетът трябва да не е махнат или махан;

- артикулите трябва да са опаковани;

- стари етикети на товарителници трябва да са скрити;

2. Купувачът трябва да занесе желания за връщане артикул до офис на СПИДИ / SPEEDY и да го изпрати за сметка на NOLD на следния адрес: гр. София ул. „Дунав” № 44, „НОЛД” ЕООД, тел. ‎+359 88 286 5836.

4. В 14-дневен срок от получаване на артикула, NOLD възстановява платената сума на купувача, като удържа сумата в размер на 5.50 лева, представляваща стойността на разноските за връщане. Без такста за наложен платеж в случай, че има такава.

5. В случай, че някое от условията не е спазено, NOLD запазва правото да не възстанови стойността на артикула. В този случай NOLD остава на разположение на купувача, който следва да се свърже с NOLD, за да даде инструкции какво да се предприеме със собствеността му.