Количка

Вашата количка е празна

Продължи да пазаруваш

За Нас

За нас


Стартирахме NOLD с идеята да създадем платформа, на която можеш да намериш нещо специално и неповторимо, дреха с минало, на която можеш да дадеш нова история и приключение. 


Подбираме всичко внимателно, артикул по артикул, за да направим шопинг пътешествието ти максимално приятно и вълнуващо. 


Дрехите и аксесоарите, които ще намериш са на някои любими български инфлуенсъри, популярни личности и модни икони. А най-хубавото? И ти можеш да продадеш чрез нас това, което вече не носиш. 


Защо да купуваме секънд хенд? 


Модната индустрия е вторият най-голям замърсител в световен мащаб след петролната. Свръхпроизводството допринася за милиони тонове въглероден диоксид в атмосферата, както и за огромно количество използвани водни ресурси. 


Всяка секънд хенд покупка спестява до 85% въглеродния диоксид и водните ресурси, нужни за нейното производство. А 95% от артикулите, които биват изхвърлени, са в супер състояние и могат да бъдат носени повторно. 


Екипът Ни


Екипът ни е борбен, силен, авантюристично настроен и изцяло…женски! Жени, които обичат да създават това, което не могат да намерят и което им липсва. Жени, които обичат работата, мотивацията и огъня. Хора, които вярват, че това да дишаме по-чист въздух, да се наслаждаваме на по-кристално синьо небе и на улици без боклуци зависи от самите нас. Запретваме ръкави и действаме. 

 

Инвеститор в NOLD е „Фонд Ню Вижън 3“ КД, чиято дейност се изпълнява със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, управлявано от Фонд на фондовете в България.